Podem Cullera demana a l’ajuntament que la ciutat sigui «Ciutat Refugi»

Davant les conseqüències de la guerra a Síria, de la crisi humanitària que ha generat, del sofriment de tantes i tantes persones, des de Podem Cullera volem fer una crida responsable a totes aquelles persones amb capacitat d’actuar, ja siga des de les institucions o des de les capacitats privades, per tal que s’ajude al refugiats vinguen d’on vinguen; tinguen les creences que tinguen. La vida és el bé més preuat i si no la preservem enfront les atrocitats serem les seves còmplices.

És per això que demanem es pose en marxa un cens de recursos habitacionals disposats a l’abast de les persones que ho necessiten, de la manera més ràpida possible. Hui ja és tard, demà tindrem més morts a la nostra consciència.

La barbàrie que està ocorrent a Síria, amb la indiferència de la ONU i de tot occident, s’ha d’aturar. No es pot permetre al segle XXI que passen estes coses. El primer món som tant responsables de les morts com els que premen els gallets. La guerra es pot i s’ha d’aturar ja.

Una vegada més, les persones van per davant de les polítiques d’estos governs adormits que ens “malgovernen”. Les persones s’han alçat per a dir que ja en tenim prou i que ací estem disposats a acollir les víctimes. Perquè és una obligació humanitària; perquè és una obligació dels tractats internacionals front les guerres a tot arreu; perquè és de llei i perquè de no fer-ho estaríem posant en perill el futur de tota la humanitat en el seu conjunt.

Cap mort més. Cap guerra més.
Cullera és solidaria.

Podem Cullera.

Anuncio publicitario

Tu opinión es importante para mí.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s